Moozy.nl

Campings in NederlandWat zijn de voordelen wanneer ik Moozy.nl als startpagina gebruik?

Elke gebruiker van Moozy.nl kan de startpagina indelen zoals hij/zij het graag wilt. Als u met u muis bovenin de categorie gaat staan veranderd het aanwijspijltje van de muis in 4 pijtjes. Klik de linkermuisknop in en u kunt de gehele categorie verschuiven naar de plaats waar u wilt. Zo kunt u bijvoorbeeld de door u meest gebruikte categorieën bovenin plaatsen.

Ook kunt u linken die u regelmatig gebruikt en niet op Moozy.nl staan zelf toevoegen in de Categorie PERSOONLIJKE LINKEN. Zo wordt Moozy.nl steeds leuker en makkelijker.

Indien u bepaalde categorieën niet of nauwelijks gebruikt kunt u deze sluiten door bovenin de categorie op het teken te klikken.

Onderaan de pagina kunt u alle instellingen ongedaan maken als deze niet bevalt.

Natuurlijk zijn er meer voordelen;

U kunt direct veilig inloggen bij uw bank. Dit is veilig omdat u direct op de beveiligde pagina van uw bank komt. LET OP: De balk van uw webbrowser word groen ten teken dat u op een beveiligde pagina bent.

Op Moozy.nl vind u standaard de linken naar de meest bezochte websites zodat die met slechts één muisklik bereikbaar zijn.

Inloggen bij uw internet of mobiletelefoon provider kan direct vanaf Moozy.nl maar ook de aanbiedingen van de supermarkten zijn overzichtelijk ondergebracht in één categorie.

Meer voordelen ontdekt u snel als u Moozy.nl gebruikt als uw startpagina.

Wij wensen u veel gebruikers gemak en plezier met Moozy.